Points of You – Individualni coaching – konsultacije

Ako imate neku dilemu, ‘zaglavili’ ste se i ne znate kako da krenete dalje, imate neki problem u bilo kojoj oblasti života (odnosi sa drugima, posao, porodica, deca), potrebno vam je da sebi razjasnite stvari, znajte da se SVI odgovori već nalaze u nama.

Nekada nam je zbog nedostatka vremena i previše svakodnevnih obaveza teško da uvidimo rešenje, ali kada se malo distanciramo i pogledamo situaciju iz drugačije perspektive, otvaraju nam se brojni odgovori i mogućnosti.

Points of You (The Coaching Game & Punctum) je coaching metoda koja vam omogućava da mnogo jednostavnije, brže i lakše aktivirate svoje skrivene snage, da proširite svoje tačke gledišta i da vaš život sagledate na potpuno drugačiji način.

points-of-you-3

Nekada su odgovori koje pronađete u sebi veoma drugačiji od onoga što očekujete i otvaraju vam potpuno nove uvide kako da promenite stvari. Istražite koje stvari treba da zadržite, a koje da otpustite, da li vam je previše udobno u vašoj zoni komfora, da li treba da isprobate nešto novo ili je bolje da se držite starih isprobanih načina, zapitajte se šta je zaista uzrok problema i šta je to što vi želite. Donesite nove odluke i pokrenite se, odmah!

Zakažite konsultacije na

064 / 471 23 29

dr Aleksandra Marić Dragaš

e-mail: aleksandra.bowtech@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: